Det nyeste modesite er åbnet i Danmark

Endelig blev det tid til at et nyt mode website slog dørerne op i det danske land. Navnet får du snart – men først se på hvad det er der gør denne side mere interessant, hvis man sammenligner med de mange andre muligheder der findes på nettet.

Hvorfor skulle dette mode site være bedre sammenlignet med de andre?

Meget simpelt faktisk: Frem for at skulle at se på flere hjemmesider kan man nøjes med kun at kigge på ModeKup.dk – her samler man nemlig alt, så du på den måde kun skal se 1 sted, og stadig kan få det hele med på én gang.

Men hvorledes kan det fungere?

ModeKup har været så snu at samle alle varer fra de helt store modesites, herunder Zalando, Stylepit, Boozt osv.. Det gør at du sparer tid, og har muligheden for at finde alt som du står og mangler et sted, så du slipper for at skulle at surfe rundt på flere forskellige hjemmesider.

Kan man så købe direkte gennem ModeKup.dk?

Det kan man dog ikke, for det er stadig selve de oprindelige fashionsider som står bag den del. Det smarte som ModeKup.dk står for er, at sammensætte alle de her ekstremt mange stykker tøj og mode, så du på samme side kan se alle mode og fashionvarer. Det eneste du skal er blot at klikke på enten knapperne eller billederne, og så vil du blive sendt direkte hen til varen hos Stylepit, Boozt, Zalando eller hvem der nu end forhandler det.

Hvor kan jeg høre mere om det her formidable fashionsite?

Sjovt du spørger – for ModeKup er også meget til stede på social media herunder fx Facebook, Pinterest og Google+. Du kan finde dem ved bare at søge efter dem på ModeKup eller ModeKup.dk.

Hvis man gerne vil i kontakt med skaberne af websitet – hvordan kan det så lade sig gøre?

Vil du fx annoncere på sitet, give ris og ros eller lignende, så skal du blot bevæge dig over til deres kontakt-side. Her kan du sende en mail direkte til dem som har skabt siden.

Lad os endelig høre alle dine kommentarer i kommentarfelterne herunder!

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *